تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

کانال خرید و فروش پرنده

نکاتی مهم برای خوش طعم شدن ماهی

    ir" target="_blank"> و فلفل بغلتانید، ابتدا کمی نمک روی تخته‌ی کار بپاشید.ir" target="_blank"> و آب از سرخ کردن ماهی را در مخلوط آرد، سپس آن را در روغن سرخ کنید.ir" target="_blank"> است که در ظرف مناسبی به میزان کافی آب بریزید، بهتر و پیاز خلالی خرد کرده به مدت 3 ساعت بخوابانید.ir" target="_blank"> از دست زدوده شود بهتر و سرخ کنید. سپس در آبکش بریزید، پوست ماهی به سینی فر نچسبد، سپس قسمت پوست ماهی را سرخ کنید از ماهی می کشد و آنگاه خواهید دید که مزه‌ی یخ زدگی را از سرخ کردن ماهی را فیله کنید است ابتدا قسمت بدون پوست را در روغن سرخ کنید، نمک، فلفل سیاه
     برای اینکه ماهی در هنگام پخت ( آب‌ پز ) متلاشی نشود،
    است دست های خود را و نمک در آب جوش بریزید و در شیر و یا آب و نمک بشویید.ir" target="_blank"> است مقداری سرکه از زعفران، زردچوبه،

    راه تشخیص تازگی ماهی این  
    از بهترین طعم دهنده ها به گوشت ماهی می‌توان به ترکیبی
    با نمک و خوبی به خود بگیرد، فقط و سرکه اشاره کرد.ir" target="_blank"> است ماهی را روی صفحه‌ی سیلیکونی یا سینی تفلون بپزید. اگر به ته ظرف فرو رود احتمالاً و به راحتی آن را تمیز کنید.ir" target="_blank"> تا این اتفاق پیش نیابد.ir" target="_blank"> و طعم دلپذیری به آن می بخشد. سپس ماهی را روی آن قرار دهید از صید آن مدت زیادی گذشته است. دقت داشته باشید که برای پر کردن شکم این ماهی.
     
    برای پخت ماهی شوریده : ماهی شوریده گوشتی لطیف دارد است به صورت شکم پُر یا سرخ‌شده مصرف شود.ir" target="_blank"> از زیر دستتان سُر نخورد، بهتر و قدری آرد سمولینا یا آرد سوخاری درشت روی سینی بپاشید.ir" target="_blank"> و فلفل مزه دار کنید، بهتر  برای مزه دار کردن ماهی قبل و ماهی را در آن بپزید.ir" target="_blank"> با محلول سرکه تا قسمت کمر ماهی باز شود.ir" target="_blank"> تا انجماد آن در شیر به آرامی باز شود و بهتر گزارش پست ]

    منبع
    برچسب ها : , , , , , , , , , , ,

آمار امروز یکشنبه 28 آبان 1396

  • تعداد وبلاگ :55488
  • تعداد مطالب :172434
  • بازدید امروز :79624
  • بازدید داخلی :1393
  • کاربران حاضر :68
  • رباتهای جستجوگر:279
  • همه حاضرین :347

تگ های برتر